KTS Kapsamında Deneme Sınavı Yapıldı

Alanya Proje İmam Hatip Ortaokulu KTS kapsamında gerçekleştirdiği deneme sınavıyla tüm öğrencilerin hazırbulunuşluk seviyelerini görme imkanı buldu. Tüm öğretmenlerin etkin olarak görev aldığı bu süreçte, sınav sonucunda alınan geri dönütlerle birlikte eksik görülen noktalara odaklanma imkanı bulan öğretmenler, öğrencilerin seviyelerini daha yukarıya çekmek için gerekli sonuçlara sahip oldular. Okul Müdürümüz Sayın Rıdvan YAMAN, "Bu sınavla birlikte hem öğrencilerimizin hangi seviyede olduklarını gördük, hem de ileride tekrarlayacağımız bu ve benzeri sınavlarla oluşturacağımız takip sistemimizin ilk adımını atmış olduk. Öğrencilerimiz öğretmenlerimizin yoğun ve ilgi dolu çabalarıyla en iyi yerlere geleceklerdir, bundan hiç şüphemiz yok" şeklinde konuştu.

13.10.2021 1533

13-10-202113-10-2021