Memleketim @ OKUL

Alanya İHOO öğrencileri müfredat konularına uygun İngilizce derslerinde çalışmalarını sürdürüyor. 5. sınıf öğrencilerimizin nerede yaşadıklarını İngilizce olarak tanıtma zamanı gelmişti ve eğlenceli bir şekilde el becerilerini de göstererek yaptılar. Konu "Memleketim" olduğundan öğrenciler karikatürler ve kağıtlar kullanarak minyatür mahallelerini oluşturdular ve okulda öğretmenleri Tuğba BAKAR'ın gözetiminde arkadaşlarına sundular. Bu sayede bir başkasına gidecekleri yolu nasıl tarif edeceklerini veya yollarını nasıl bulacaklarını öğrendiler.
Okul Müdürü Sn. Rıdvan YAMAN, "Öğrencilerimizi İngilizce iletişim kurmaya teşvik etmek öncelikli hedeflerimizden biri ve özverili öğretmenlerimiz sayesinde bu yolda adım adım ilerliyoruz" dedi.

28.03.2022 559

28-03-202228-03-202228-03-2022