Öğrencilerimizin İngilizce Dersi Çalışması

Okulumuz İngilizce öğretmeni Tuğba BAKAR'ın müfredat kapsamında öğrencilerle yaptığı aktivite hem öğrencilerin hem de velilerin takdirini topladı. Yapılan etkinlik çerçevesinde, öğrenciler seçtikleri ülkeleri tanıtarak hem tüm dünya ülkeleri hakkında bilgi edindiler hem de İngilizce konuşarak kendilerini geliştirme imkanı buldular. Bu kapsamda, ünite içerisinde geçen "Country, Nationality, Language vb." kavramlar öğrenciler tarafından pekiştirilmiş oldu. Öğrencilerin aktivite kapsamında hazırladıkları "ID CARD"(kimlik kartı) etkinliği öğrencilerin yoğun ilgisini çekti. İngilizce öğretmeni Tuğba BAKAR, "Amacımız, öğrencilerimizin öğrendiklerini eğlenceli bir hale getirerek günlük hayata uygun şekilde kullanmalarını sağlamak. Bu ve benzeri aktiviteler sene boyunca devam edecek" şeklinde konuştu.

13.10.2021 467

13-10-202113-10-202113-10-202113-10-2021