Okulumuzda 10 Kasım

Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümü öğretmen ve öğrencilerimizin eşliğinde saygı ve minnetle anıldı.
Ulu önderimizi anma etkinlikleri hafta başında İngilizce öğretmenimiz Tuğba BAKAR gözetmenliğinde 5. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı İngilizce panoyla başladı. Okul panomuzda Mustafa Kemal Atatürk'e ve Anıtkabir'e ait görseller yer alırken aynı zamanda günün anlam ve önemini belirten kısa metinler yer aldı.
10 Kasım günü gerçekleşen anma töreninde de İngilizce şiirlere yer verilirken, Okul Müdürü Rıdvan YAMAN "Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 82. yılında saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz. Törene katılan tüm öğrencilerimize ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim." dedi.

28.03.2022 1392

28-03-202228-03-2022