ALKÜ Rektörü Sayın Prof. Dr.  Ekrem Kalan'ı ziyaret ettik..

ALKÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. Ekrem Kalan'ı ziyaret ettik..

Okulumuz Proje Alanya Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr.  Ekrem Kalan'ı okul rehberlik servisimiz ve okul idaremizle ziyaret ettik. 2023 eğitim vizyonu kapsamında Okulumuz Bilimsel Danışma Kurulu,  Anadolu Liseleri Akademik Destek Programı (ADEP) ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. 2019-2020 eğitim öğretim yılında ADEP kapsamında yapmayı planladığımız sosyal-kültürel-bilimsel çalışmalarla ilgili değerlendirmeler yaptık. Sayın Prof. Dr. Ekrem Kalan üniversitenin her zaman halka ortaokul ve liseler açık olduğunu üniversitelerin bunlarla bütünleştiği zaman daha güzel bir çalışma ortamı olacağını ifade ettiler. Okulumuza her türlü desteği ve katkıyı vermeye açık olduklarını dile getirdiler. ALKÜ Rektörü Sayın  Ekrem Kalan'a ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

01.11.2019 625

01-11-2019