Okulumuz Musiki Korosu

ALANYA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MUSIKİ KOROSU

Müzik öğretmenimiz Muammer KAYA koordinatörlüğünde iki sene önce kurulan Okul Musıki Koromuz her hafta, salı günü, okulumuzun konferans salonunda çalışmalarına devam etmektedir.

Musıki koromuz geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda okulumuzda düzenlenen önemli gün ve haftalarda, dönem sonlarında, hazırladıkları çalışmaları sergilemeye devam etmektedir. Okul programlarının içeriğine göre bazen İLAHİ, bazen Türk Halk Müziği ve bazen de Türk Sanat Müziğinden Örnekler sunarak Okul programlarına ayrı bir renk katmaktadır. Hem de  okulumuz da müziğe karşı yetenekli, sesi şarkı söylemeye uygun, enstrüman çalabilen ya da öğrenmek isteyen öğrencilere bir alan açılmış olmaktadır.

Çalışmalarını zevkle ve merakla izlediğimiz, dinlediğimiz öğrencilerimize ve öğretmenimize başarılar diliyoruz.

Okul Musıki Korosu Öğrencileri:

9/A Sevinç ŞEN

Ferhan ÖZENOĞLU

Asın Selim GÖNENLİ

Ertuğrul YÖRÜKOĞLU

9/B Feyza DURUSOY

Sudenaz DUMAN (Bağlama)

9/D Meryem AKTAŞ

Fatma Yağmur KAÇAR (Bağlama)

10/B Sibel BEYAZ

Esma BEYAZ

Halil İbrahim YAMAN (Bağlama)